Prisoversigt

Vi har forsøgt at sætte priser på vores 3D ydelser, men da behov og ønsker ikke altid er det samme, er der visse forbehold.

Eksteriør

FRA

6.500

ekskl. moms

Interiør

FRA

7.500

ekskl. moms

Samlet pakke

FRA

12.000

ekskl. moms

Vi tager forbehold for at ikke alle opgaver er ens, og derfor kan priserne variere fra projekt til projekt.

Andre muligheder

Det handler ofte om blikfang – Her får du virkelig muligheden for at skabe et anderledes form for blikfang.

Birdview

FRA

9.995

ekskl. moms

Video animation

FRA

14.995

ekskl. moms

Sådan gør vi

Vi vil give dig et indblik i processerne, når vi laver 3D visualiseringer. Med den rette indsigt og arbejdsgang, sikrer vi det bedste resultat for vores kunder.

01

Klargøring

Det er vigtigt, at vi modtager så færdige og komplette filer som muligt. Konstruktionsændringer eller lignende undervejs kan få stor betydning på tidsforbruget samt have en negativ effekt på slutresultatet. Når vi har sikret kvaliteten af filerne, konverterer vi dem om til de formater, vi skal bruge, og begynder arbejdet med overflader, indretninger mv.

02

Opsætning

Vi begynder at opbygge, indrette og farvelægge ud fra kundens ønsker. Er der ønsker vedr. modeller, miljøer eller andet der inspirerer, modtager vi det meget gerne, så vi kan tage det med i vores overvejelser i den kreative proces. Vi holder en tæt dialog med kunden i denne periode, og sørger for at forventningsafstemme så godt som muligt.

03

Korrektur

Vi bestræber os på at have en meget tæt dialog med kunden undervejs i projektet. Det gør vi for, at vi kommer så tæt på det ønskede slutresultat som muligt, når vi sender til korrektur. Der er indberegnet 1 korrekturgang til hvert billede.

04

Afslutning

Når alle billeder og animationer er godkendte, pakker vi projektet ned i højt opløselige formater, som er gode til tryksager mv. Derudover leverer vi også materialet i web- og Sociale medier venlige formater i lavere opløsning.

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring indenfor 3D visualiseringer. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.