Keydesign logo_hvid

markedsføring via online kanaler

ONLINE MARKETING

MARKEDSFØRING VIA ONLINE MEDIER

Online marketing er en bred betegnelse for markedsføring, der foregår via online medier som Google, Facebook, Instagram, Snapchat m.m. Målet for online marketing er at reklamere for din virksomheds produkter eller ydelser via digitale kanaler. En af fordelene ved online marketing er, at det er målbart. Derfor er det nemt og hurtigt at se, om en kampagne har virket, eller man bør lave det anderledes næste gang.

Keydesign Logo

GOOGLE ADS

En måde at markedsfører sig på er ved at sikre sig synlighed på Google. Dette kan gøres, via det man kalder Google Ads. Det minder meget om SEO, og handler om at ligge blandt de øverste på Google. Men hvor man med SEO prøver at opnå resultater uden betaling, er Google Ads det modsatte, nemlig betalt annoncering. Her benyttes SEO teknikken sammen med pay-per-click annoncering (PPC)

 

Læs mere om SEO

 

Hos Keydesign hjælper vi med at finde de rette søgeord til dine betalte annoncer samt opsætning af kampagnerne. Herefter analyserer vi kampagnen og tilretter efterhånden, som vi modtager data. Dette er med til at sikre at dine kunderne finder din virksomhed, når de har et behov.

MARKEDSFØRING SOCIAL MEDIER

Social media er online marketing via kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat m.m. Denne form for markedsføring har til hensigt at lokke kunderne over på din virksomheds hjemmeside. Dette gøres ved at lave godt indhold, med oplysende content, og fængende videoer m.m. Disse kanaler er yderst effektive til at skabe et behov hos dine kunder.   

 

Vi har vi stor erfaring i både organisk og betalt annoncering på de sociale medier, samt efterfølgende analyse og statistik.

Hos Keydesign har vi alt samlet under et tag, og kan på den måde klare alle marketingopgaver for din virksomhed.

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this