Markedsføring

 

Keydesign – din virksomheds eksterne marketingafdeling

 

Vil du gerne have din virksomhed til at vækste med rekordfart?

Keydesign har mange års erfaring indenfor både online og offline markedsføring. Om du har brug for komplette løsninger eller enkeltstående opgaver, så er vi klar til at hjælpe dig, med markedsføring der giver mening for din virksomhed.

 

Få det optimale ud af dit markedsføringsbudget.

Markedsføring er ikke bare en udgift. Det kan have kæmpe stor værdi, hvis det udføres med omtanke. Med Keydesign ombord, som din virksomheds eksterne markedsføringsafdeling, kan du få det maksimale ud af dit markedsføringsbudget og nyde godt af resultatet, der giver din virksomhed stor værdi.

Det drejer sig om tillid når man vælger at bruge en ekstern marketingafdeling, derfor er det nære og tætte samarbejde meget vigtigt. Vi gør meget i at sætte os ind i at forstå din virksomhed og lære din målgruppe at kende.

 

Alle virksomheder er forskellige. Hvilke opgaver der passer til din nabovirksomhed er ikke det samme som det der passer til din virksomhed. Derfor skræddersyer vi markedsføringsopgaverne efter præcis hvad der passer til din virksomhed, din målsætning og dit markedsføringsbudget.

 

Er du en nyopstartet iværksætter, er det ikke altid nemt at overskue, hvor markedsføringen vil have størst effekt. Vi kan hjælpe dig i gang med at skabe overblik og ligge en plan, som passer netop til din nystartede virksomhed.

 

Keydesign er dine eksperter indenfor online og offline marketing.

Vi har specialiseret os indenfor rigtig mange områder af markedsføring og tilbyder blandt andet udførelse af grafisk design, 3d visualiseringer samt en masse muligheder indenfor digital markedsføring. Om det er søgemaskineoptimering, Google Ads, sociale medier eller optimering af hjemmeside din virksomhed har brug for, så er Keydesign eksperterne.

 

Hvorfor vælge en ekstern marketingafdeling?

Det kan være rigtig dyrt at have en intern marketingafdeling, for en eller måske flere medarbejdere er en meget stor post i budgettet. Der er mange udgifter forbundet med at have ansatte til at arbejde med markedsføring. Man skal hele tiden være opdateret indenfor de seneste trends og teknologier indenfor online og offline markedsføring og samtidig have kompetencerne til at udnytte dem og få mest muligt ud af arbejdet.

Med en ekstern marketingafdeling, får du mere tid og overskud til at fokusere på din virksomhed og dit produkt.

 

Du kender din virksomhed og branche allerbedst. Vi kender alt til markedsføring. Sammen kan vi skabe store resultater og stor værdi for din virksomhed.

 

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om hvad dine muligheder er for markedsføring af din virksomhed.

Din eksterne marketingafdeling

Kan vi hjælpe dig??

13 + 6 =