Keydesign logo_hvid

kend din målgruppe og markedsfør dig rigtigt

MÅLGRUPPER

Kender du din målgruppe?

Din virksomheds målgruppe er den gruppe af mennesker, som dine produkter eller ydelser henvender sig til.

 

Det er vigtigt, at din virksomhed får defineret hvilken målgruppe, du ønsker at ramme med dine produkter. Dette er med til at sikre, at din virksomheds markedsføringsbudget udnyttes rigtigt. Vælger du derimod at annoncere ens for alle, risikerer du at skyde med spredehagl og måske slet ikke ramme nogen. 

 

Det er derfor vigtigt at finde og definere din målgruppe. Til gengæld kan denne målgruppe benyttes i alt annoncering og generelt også i resten af forretningen.

FIND DIN MÅLGRUPPE

For at finde din målgruppe, laver vi først en målgruppeanalyse. Her definerer vi hvem i markedet, der er relevante for din virksomhed, hvilke kendetegn de har, og hvordan vi opnår viden om denne gruppe.

 

Vi starter altid med at analysere dit produkt. Hvad der kendetegner det, og hvem der kunne være interesseret i det. Så er det også vigtigt at finde ud af, hvem dine konkurrenter er. Hvem henvender de sig til og som noget af det vigtigste, hvordan adskiller DIN virksomhed og DINE produkter sig fra konkurrenterne. Derefter analyseres de geografiske, demografiske og psykografiske forhold.

 

Når vi sammen har defineret din målgruppe, er vi klar til at lægge din markedsføringsstrategi. Vi kan nu finde de markedføringsplatforme hvor dine kunder befinder sig, sende de budskaber der skaber interesse, finde den rette tone of voice, lave de rigtige tekster mv.

 

Skab succes i din virksomhed med en markedsføringsstrategi der tager udgangspunkt i din målgruppe og deres kunderejse.

REMARKETING

Når vi har defineret dine målgrupper og opsat annoncering for dine produkter, bliver det muligt at benytte remarketing.
Remarketing betyder, at vi målretter din markedsføring efter brugere, der i forvejen har interageret med dit indhold. Her modtager brugerne en ny annonce, der minder dem om, at de har besøgt din side, og har til formål at få dem til at vende tilbage for at udføre deres køb, eller foretage et nyt køb.  Med remarketing sikrer vi, at din virksomhed ikke bruger markedsføringsbudgettet i blinde, men derimod fokusere indsatsen via indsamlet data fra dine forskellige online platforme.

 

Lad os hjælpe din virksomhed med at fastlægge din målgruppe og målrette markedsføringen. Vi kan med vores erfaring være med til at sikre dig størst muligt afkast af dit markedsføringsbudget. Så bliver det hele lidt sjovere. Kontakt os for en uforpligtende samtale allerede i dag.

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this