Keydesign logo_hvid

PROJEKT LANGMOSEN

Markedsføring til de lokale byggeprojekter

LANGMOSEN

Byggeprojekt udenfor Viborg igangsat af Thuesen og Vestergaard ApS. Personerne bag er Kenn Thuesen og Steffen Vestergaard, der begge har stor erfaring indenfor byggebranchen.

Vores rolle:

 • Branding

  Når man starter op som nyopstartet projekt skal brandingen på plads. Hvilket udtryk skal vi bruge? Hvad afspejler området?

 • Grafik

  Grafikken skal sammenspille med brandingen. Vi har derfor lavet logo til projektet, der udtrykker Langmosens fantastiske natur.

 • Skiltning

  Til en byggeplads skal der selvfølgelig et byggepladsskilt til med nødvendig information.

 • Hjemmeside

  Hvad er den bedste mulighed for at blive fundet på internettet? En hjemmeside selvfølgelig. Derfor har vi lavet en hjemmeside til dette smukke område med al nyttig information.

 • Tryksager

  For Thuesen og Vestergaard har vi lavet prospekter. Disse er blevet uddelt til mulige købere, så de har mulighed for at få et fysisk eksemplar med hjem.

 • Online marketing

  Da hjemmeside, Facebook og Instagram var på plads, skulle der gang i online delen - derfor er der igangsat annoncer i samarbejde med Nybolig, der står for salget af husene.

 • Målgrupper

  Til online markedsføring skal der selvfølgelig vælges en målgruppe, der er relevant for området.

 • SoMe

  For at holde mulige købere og andre opdateret på processen, bliver der lagt opdateringer op på de sociale medier.

 • Fotografering

  Selvom der ikke er meget at tage billeder af på en byggeplads, har vi løbende været forbi med kameraet til at tage billeder af det smukke områdes natur.

 • Video

  Til online markedsføring har vi i samarbejde med Nybolig lavet forskellige videoer til området, der skal tale ind i mulige købers hjerter,

 • Drone

  I forbindelse med opdateringer, har vi haft dronen med til at få skønne videoer af området i højder, vi ikke selv kan se.

 • Tekster

  Der er blevet lavet tekster til annoncer, tryksager og hjemmeside.

3D VISUALISERING

Hos Keydesign har vi i samarbejde med Skipper Furniture udarbejdet 3D Visualisering af hele deres produktprogram. Disse fotorealistiske billeder benyttes på alle deres platforme såsom hjemmeside, kataloger og naturligvis i annonceringen af deres fantastiske produkter.

 

KATALOG

Hos Keydesign har vi blandt andet stået for hele setuppet til Skipper Furnitures LEHM katalog. Vi har lavet 3D Visualiseringen, tekster, opsætningen samt rådgivning omkring valg af papirkvalitet og detaljer inden kataloget blev sendt i trykken.

Et virkeligt lækkert katalog at se på, røre ved og som lever HELT op til kvaliteten af de produkter, det skal sælge.

FOTOGRAFERING

Når der designes produkter, er det de små detaljer, der gør en forskel. Derfor har vi skudt detaljebilleder af designserien, som er blevet brugt i produktkataloget. Med disse billeder tydeliggøres produkternes funktion, kvalitet, materiale mm. Så når kunderne ikke kan røre ved produktet, har vi her givet en mulighed for at visualisere det.

TEKST

Via tekst har vi gjort det klart for kunderne, at der er bestemte lækre funktioner ved produkterne. Kan sædet lænes tilbage? Hvilket materiale er det lavet i? Mange billedlige udtryk og vendinger er hertil blevet brugt, for at skabe den bedst mulige beskrivelse af produkterne. Sammen med detaljebillederne og 3D visualiseringerne skabes der herved en helhed af lækkerier, der går direkte i kundens hjerte. 

3D Visualisering af møbler fra Skipper Furniture


Tekster, billeder og 3D visualiseringer, der fuldender et katalog på bedste vis.

Et tæt samarbejde

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Jeg kan godt lide at Keydesign er en virksomhed, der er nede på jorden. Der er altid plads til small talk, samt Keydesign er en lokal virksomhed, hvor det altid er muligt med en samtale ansigt til ansigt.

Kenn Thuesen

Indehaver, Thuesen Farver & Idéer

Keydesign er et dejligt sted at komme. Vi har altid en god kommunikation, og der bliver på ingen måde snakket ned til en, selvom markedsføring ikke er vores spidskompetence. Alt bliver forklaret i et sprog, som vi kan følge med i og på den måde være en del af processen.

Karsten Kammer

Salgschef, Gøma A/S

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this