VI SKABER VÆKST FOR VORES KUNDER

Dyk ned i vores kundecases og se hvordan vi har gjort en forskel for dem.

Er du interesseret i at vide mere om os, og måden vi gør tingene lidt anderledes på i forhold til mange af vores kollegaer i branchen og hvorfor vi mener at “marketing med mening” er det vigtigste i verden, så klik på knappen herunder. 

Du kan bare udfylde denne her, så kontakter vi dig lynhurtigt.

VESTERGAARD HUSE A/S

Et værdibasseret byggefirma med store ambitioner. Firmaet opstod i sin tid af den midtjyske muld og har fortsat hovedsæde samme sted. De jyske værdier er en meget integreret del af firrmaets DNA, hvilket har stor indflydelse på den daglige praksis i virksomheden.

Tillid og troværdighed er nøgleord hos Vestergaard Huse.

Den samme tillid har Vestergaard Huse vist os ved at lade Keydesign styre, varetage og vedligholde hele virksomhedens markedsføring, hvilket vi er meget stolte og taknemmelige over.

Vi har udarbejdet alt fra 92 siders stort inspirationskatalog til mindre byggepladsskilte. Derudover håndterer vi online marketing – og det er hovedsageligt ud fra denne indsats Vestergaard Huse idag modtager over 2.000 årlige henvendelser fra potentielt kommende husbyggere. 

SKIPPER FURNITURE

SKIPPER FURNITURE blev grundlagt i 1955 af Svend Skipper og har produceret møbler i tidssvarende nordisk design i snart 6 årtier. Kollektionen består af sofaer og lounge stole til såvel private kunder som erhvervskunder med høje krav til komfort, design og kvalitet. 

Keydesign har bl.a. haft en stor finger med i lanceringen af Skipper Furnitures nye møbelserie LEHM. Møblet fremstår i fantastisk flot design skabt af den anerkendte danske møbelarkitekt Henrik Lehm. Det store hovedkatalog, som er skabt primært ved hjælp af fotorealistiske 3D visualiseringer har Keydesign udarbejdet. Dertil har vi sørget for at håndtere selve tryksagen med alt fra valg af papirtype til håndtering af trykstart og MEGET mere.

BOSTAD A/S

BoStad udvikler og administrerer ejendomme med et langsigtet perspektiv og efter de høje kvalitetsstandarder, der er kendetegnende for Danmark. Byer, ejendomme og bygninger skal ikke blot ’driftes’ er BoStad’s filosofi. De skal fremtidssikres med hensyn til livskvalitet og ikke mindst klima og miljø.

BoStad opkøbte et større ejendomsprojekt i Viborg, tæt på Liseborg, bestående 78 rækkeboliger i høj kvalitet.

Keydesign fik opgaven at markedsføre ejendommene med henblik på udlejning.

Her fyldte opgaven omkring online marketing og synlighed på de sociale medier rigtig meget. Men total set var det en komplet marketing-pakke vi håndterede for BoStad – bestående af udarbejdelse af 24 sider prospekt, 3D-visualiseringer, beachflags, skilte, avisannoncering, foto, video, drone og MEGET mere!

DENCON A/S

Siden 1964 har Dencon forsynet virksomheder over hele Europa med et særligt dansk udtryk i forbindelse med indretning af kontorer, kantiner og receptioner. Dencons dybe danske rødder betyder, at der lægges stor vægt på detaljerne i udtrykket, på kvalitet og på funktionalitet. Dencon markedsfører sig med sloganet “Vi gør gode medarbejdere bedre”. Et slogan der spiller godt i tråd med at man hos Dencon har mennesket i centrum, hvilket betyder at Dencon tager hensyn til kroppen og dens funktioner. Det gør de, fordi de ved, at bevægelse giver velvære, der påvirker en arbejdsdag positivt.

For Dencon har vi også haft en gennemgribende rolle for firmaets markedsføring. Vi har udarbejdet hele 3 stk. hovedkataloger på godt 100 sider hver, samt en total gennemgang og optimering af firmaet visuelle identitet, som bl.a. resulterede i nyt logo-design. Derudover har vi håndteret alle udførende opgaver for Dencon, såsom plakater, nyhedsbreve, bannere, messestande, 3D visualiseringer, kundecases, showrooms og MEGET mere. 

GO FOR LOCAL

Go for local kan  i dag kalde sig Danmarks største vejviser til lokale fødevarer. 

På fødevareområdet er bæredygtighed for mange blot et spørgsmål om klima eller miljø. Sådan er er det ikke for Go for local! De tror på at den mest effektive og måske også den eneste reelle vej, til at påvirke den planet vi overdrager til de kommende generationer, er også at tænke økonomisk og politisk bæredygtighed med i den store ligning. Trods de bedste intentioner, har de fleste forbrugere ikke tid, adgang eller økonomi til at købe lokale fødevarer, selv om lokale producenter sagtens kunne dække en stor del af forbrugernes behov. Det vil Go For Local  lave om på!

Go For local er et koncept udarbejdet af iværksætteren Niels Høegmark, der som helt nystartet erhvervsdrivende henvendte sig til Keydesign for af få styr på markedsføringen af dette fantastiske koncept. Go For Local var på daværende tidspunkt en klassisk “startup” som skulle have hjælp til hele paletten inden for markedsføring. Med alt samlet ét sted er Keydesign den optimale samarbejdspartner for et firma som Go For Local.

For Niels lavede vi ny hjemmeside, diverse tryksager, Facebook profil, Brochure, Roll-ups og MEGET mere. 

EGNITE

Har du brug for en livsstilsændring?? Har din virksomhed brug for et sundhedstjek?? Michael Knudsen, som er manden bag konceptet Egnite, har baggrund som fysisk træner, kostvejleder og coach. 

Varigt vægttabt handler om meget mere end kost og motion. Det handler om at erstatte mindre gode tanker og mønstre med de tanker og følelser som får dig til at føle dig som dig. Udover at hjælpe folk til vægttab kigger Michael også ind i firmaers sundhed og laver en 360 graders profil, som giver et unikt indblik i virksomhedens sundhed. 

Michael har bedt Keydesign håndtere firmaets markedsføring, så han kan holde fokus på det han er god til, hvilket giver rigtig god mening! I Egnites tilfælde er der fokus på to målgrupper – privatpersoner som ønsker vægttab og/eller øget sundhed – samt virksomheder som ønsker mere produktive og mindre syge medarbejdere ved øget trivsel og sundhed. 

For Egnite håndterer vi alt online markedsføring, såsom kampagner på Facebook og Instagram samt LinkedIn. Derudover har vi lavet en hjemmeside til Egnite, som er 100% optimeret til at præstere på alle platforme.

HAR DU LYST TIL AT VIDE MERE?

Så er du meget velkommen til at udfylde denne formular. 

Til gengæld lover vi at vende lynhurtigt tilbage.

KONTAKT OS

13 + 11 =