1001 ekspeditioner på åbningsdagen

Synes du også, det lyder for godt til at være sandt?
Så læs meget mere her omkring hvordan vi hjalp Vores Bager med en god opstart som nystartet virksomhed.

En virksomhed med værdierne i orden

Jeppe Frederiksen og Troels Margon havde begge en drøm om at starte en lille unik butik, der kunne give folk en helt unik oplevelse af kvalitet og service. Derfor kom Vores Bager til. Her er der et stort udvalg af brød, sandwiches, lækre kager og donuts. Og dertil bliver der også taget hensyn til kunder med glutenallergi. Her er der nemlig plads til alle.

HVor skal man starte med sin markedsføring?

Som helt nystartet virksomhed er det svært at overskue, hvor man skal starte og slutte med sin markedsføring. Derfor bad Jeppe og Troels os hos Keydesign om hjælp til at håndtere deres markedsføring, så de kunne få en god start. Det gjaldt derfor både logo, facadeskilte, flyers, visitkort, Facebook, Instagram og hjemmeside. En opgave vi sammen nok skulle løse.

Kø fra morgen til aften

For Vores Bager har vi derfor håndteret opstart af alt dette samt kampagner på Facebook og Instagram, så kendskabsgraden til butikken blev større. Vores målrettede markedsføring var med til at skabe en fantastisk åbningsdag med hele 1001 ekspeditioner og kø fra morgen til aften. Vores Bager har derfor fået en fantastisk start i Viborg, og vi er stolte af at have hjulpet dem godt på vej.

{

Grunden til vi valgte Keydesign, er fordi vi havde kendskab til dem i forvejen og har set deres tidligere arbejde ved andre kunder. Vi var derfor ikke i tvivl om, at de også skulle være vores samarbejdspartner, da vi startede. Samarbejdet har styrket vores kenskabsgrad og været med til at give os en god forretning fra start. Som Vores Bager siger, så er vi helt nede på jorden, og det er et samarbejde med Keydesign også.

Vibeke Ankjær

Vores Bager

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FÅ EN GOD START?

Så er du meget velkommen til at udfylde denne formular.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

KONTAKT OS

4 + 12 =