At gøre det, man er god til

Du kan her læse omkring, hvordan vi hos Keydesign har hjulpet Egnite med rejsen mod at blive synlig på diverse medier.

Sundhed og velvære i krop og sind 

Varigt vægttabt handler om meget mere end kost og motion. Det handler om at ændre vaner. For Michael Knudsen er dette en vigtig del af hans virksomhed. Michael har mange års erfaring indenfor elite verden, er forfatter af bogen “Drop Vægten” og er sundhedscoach og idemand ved Radio Viborg Slanker Midtjylland. Michael har på baggrund af dette startet sit eget firma, Egnite.

Fokus på det man selv er god til

Michael har bedt Keydesign håndtere firmaets markedsføring. For begge parter giver det rigtig god mening! Michael kan dermed holde fokus på det han er god til, og det samme kan vi. I Egnites tilfælde er der fokus på to målgrupper – privatpersoner som ønsker vægttab og/eller øget sundhed – samt virksomheder som ønsker mere produktive og mindre syge medarbejdere.

Hvordan har vi hjulpet?

For Egnite håndterer vi alt online markedsføring, såsom kampagner på Facebook, Instagram samt LinkedIn. Derudover har vi lavet en hjemmeside til Egnite, som er 100% optimeret til at præstere på alle platforme. Vi har opdateret annoncer og hjemmesiden løbende, når der har været ønskede ændringer. Et godt og langvarigt samarbejde.

{

Grunden til jeg valgte Keydesign som min eksterne marketingpartner, er fordi jeg har tillid til dem. Både som personer, men også i forhold til det der bliver lavet. Deres arbejde har ført til en identitet – Både til Egnite men også til de enkelte forløb, vi tilbyder. Man arbejder tæt sammen, hvilket har ført til, at så snart jeg har en idé, så ved de lige præcis, hvilken retning vi skal gå og kommer gerne med nye vinkler. Det har givet en del værdi.

Michael Knudsen

Egnite

SKAL VI HJÆLPE DIG MED AT FÅ EN GOD START?

Så er du meget velkommen til at udfylde denne formular.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

KONTAKT OS

13 + 6 =