Bliv en del af vores fantastiske team

VI VOKSER, OG SØGER DERFOR EN NY KREATIV ONLINE MARKETING SPECIALIST MED ET GODT GRAFISK ØJE TIL VORES TEAM I VIBORG. MÅSKE DET ER DIG, VI LEDER EFTER?

Vi søger en dygtig og ikke mindst en kreativ online marketing specialist til vores SoMe team i Viborg. En specialist der ved, hvad det handler om, når snakken falder på Facebook Business Manager og samtidig har evnerne til at lave inspirerende grafisk opsætning. Adobe CC pakken er en stor del af hverdagen, og dybdegående erfaring med disse programmer vil være en klar fordel. For dig er online marketing en passion. Du brænder for dit arbejde, og er hele tiden på jagt efter det nyeste inden for feltet.Du trives med at have direkte kundekontakt og med til at håndtere og optimere på mange kunder ad gangen. Du har fokus på præstationer, og er klar på et højt arbejdstempo samt skarpe deadlines, som skal overholdes.

OM JOBBET

Vi søger en kollega, der i samarbejde med det øvrige team skal styrke Keydesign’s position på markedet indenfor især online marketing. Du bliver en del af en travl og omskiftelig hverdag, som byder på mange forskellige opgaver. Du kommer til at sidde med dine egne kunder, men der vil ALTID være et team af dygtige og engagerede kolleger at sparre med.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOMRÅDER ER

  • Opsætning og eksekvering af Facebook kampagner via Business Manager.
  • Udarbejdelse og optimering af annoncering ud fra relevant data.
  • Kreativ formidling – herunder video, diverse grafiske produktioner mv.
  • Tekstforfatning til annoncer, SEO mv.
  • Direkte kommunikation med vores kunder.

OM DIG

Du har stor erfaring med sociale medier og særligt Facebook/Instagram annoncering. Derudover har du erfaring med indholdsproduktion til sociale medier, herunder content som tekst, grafik og video. Du har et godt overblik og kan godt lide at arbejde struktureret. Du elsker, når der er fart over feltet og er i stand til at levere kvalitet effektivt.

Som vores nye kollega forestiller vi os, at du er parat til at tage fat og kan arbejde målrettet og selvstændig med dine opgaver. Du kommer med nye idéer og generelt har mod på at udfordre os, så vi sammen kan nå nye højder.

OM OS

For os er trivsel, humor og arbejdsglæde en yderst vigtig del af en travl hverdag. Det er afgørende for os, at du er en god kollega og trives i et arbejdsmiljø med en meget fri omgangstone.

Samtidig er vi dybt seriøse og har høje målsætninger på både vores egne og vores kunders vegne, hvilket betyder, at der er gode muligheder for udvikling af faglige kompetencer.

Lyder dette som det helt rette for dig, sender du din ansøgning samt CV til Jakob Harrestrup på Jakob@keydesign.dk, samt hvis du har spørgsmål.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.