Keydesign logo_hvid

fundamentet for din markedsføring

HJEMMESIDER

DIT DIGITALE BUTIKSVINDUE

Vidste du, at en god hjemmeside er fundamentet for din markedsføring, og et sted hvor kunderne kan fordybe sig i din virksomhed og dine produkter.

 

Din hjemmeside er din virksomheds digitale butiksvindue og et af virksomhedens touch points. Den skal være med til at vækste din virksomhed. Det er derfor altid vigtigt, at hjemmesidens kvalitet lever op til kvaliteten, af det du sælger.

 

Bliver dine kunder mødt af en langsom hjemmeside, som ligner noget der er oprettet for 20 år siden og skriver du samtidig, at jeres virksomhed følger de nyeste tendenser, er der noget der ikke spiller sammen.

 

Kunderne vil få en dårlig oplevelse og, højst sandsynligt, forlade din side og gå videre til næste hjemmeside – og der er nok at vælge imellem.

 

Hos Keydesign arbejder vi primært med hjemmesider i WordPress og Shopify. Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed og dine produkter, så vi sammen kan sikre, at dine kunder får en god oplevelse.

 

En oplevelse der lever op til kvaliteten af dine produkter og dit brand.

FÅ EN PROFFESSIONEL HJEMMESIDE

 

Din hjemmeside har til opgave at give potentielle kunder lyst til at henvende sig. Med en professionel og troværdig hjemmeside er du med til at sikre, at kunderne vælger dig fremfor konkurrenterne. 

Hjemmeside fra Keydesign

FÅ HJÆLP TIL DIN HJEMMESIDE

Der er mange ting, der skal tages stilling til, når din virksomhed vælger at investere i en ny hjemmeside. Hvad skal den kunne, hvordan skal dens visuelle udtryk være, og hvad med alt det tekniske?

 

Alt dette kan være svært at forholde sig til, når du ikke sidder med hænderne i det til dagligt. Det kan derfor være en god idé at udvikle din hjemmeside i samarbejde med et webbureau, som har erfaringen og kan hjælpe dig hele vejen.

 

Hos Keydesign arbejder vi primært med hjemmesider i WordPress og Shopify. Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed, herunder dine produkter, målgrupper og jeres visuelle identitet m.m.

Udarbejdelsen af hjemmesiden tager derefter udgangspunkt i din virksomhed, og vi leverer et unikt produkt hver gang.

BLIV FUNDET AF DIN MÅLGRUPPE

Lad os hjælpe din virksomhed med en flot og indbydende hjemmeside med relevant indhold. Det er en god investering, der hurtigt kan tjene sig selv ind igen.

 

Men husk, vi designer ikke kun hjemmesider. Vi er ligeledes et marketing bureau. Vi har alt samlet ét sted, og kan hjælpe dig og din virksomhed med alt, lige fra visuel identitet, online marketing, tryksager, 3D visualisering og meget mere. Dette er med til at sikre, at din nye professionelle hjemmeside også bliver fundet af din målgruppe.

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this