Heidi Therkildsen - kundecase

Heidi Therkildsen er uddannet coach, psykoterapeut og neokognitiv stresscoach. Med disse uddannelser har hun opstartet eget firma, hvor hun har et brændende ønske om at understøtte positive forandringer hos mennesker og dermed bidrage til balance, trivsel og øget livskvalitet. Hos Keydesign har vi designet en ny og indbydende hjemmeside, hvor grafikken og billederne tager udgangspunkt i de smukke omgivelser, som klienterne møder, når de kommer til konsultation hos Heidi Therkildsen.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Hos Keydesign har vi stået for logodesign, hjemmesidedesign, content, fotografering, udarbejdelse af visitkort samt opsætning af PowerPoint skabelon.

Kunden

Heidi Therkildsen holder til i Ørum ikke langt fra Viborg. Her tilbyder hun konsultationer både i hendes lokaler, men benytter sig også af samtaler i de utrolig smukke omkringliggende omgivelser. Derudover tilbyder hun konsultation ude hos kunderne, og specielt hendes B2B kunder benytter sig af dette tilbud.

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.