Keydesign logo_hvid

GRAFIK, TRYK OG TEKST

Lad os stå for udarbejdelsen af materialet til jeres næste markedsføringskampagne. Vi hjælper med alt indenfor grafik, tryk og tekster og hos Keydesign sikrer vi, at I får kampagnemateriale der udstråler samme kvalitet, som det produkt I sælger.

 

Kvaliteten af virksomhedens markedsføringsmateriale har stor betydning for jeres brand og dermed også på virksomhedens succes. Fortæl den rigtige historie med jeres materiale, og vis den kvalitet virksomheden fortjener

GRAFIK

Grafisk design er er en visuel formidling, og det man ser med det blotte øje. Grafisk design er en kombination af grafik og tekst, der sammen skaber det samlede udtryk og understøtter din virksomheds budskab.

TRYK

Selvom online marketing kommer mere og mere frem i tiden, er trykt materiale stadig et rigtig godt og anerkendt markedsføringsredskab, der stadig har dens berettigelse.

 

At få et fysisk katalog eller brochure i hånden giver en helt anden oplevelse, end blot at se det online. Er der lagt vægt på det visuelle udtryk, og er materialet trykt på lækkert papir, giver det et godt førstehåndsindtryk af jeres virksomhed.

 

Vores erfaring siger, at en kombination af on-og offline marketing, med en tydelig rød tråd, har god effekt på salget. Derfor er kataloger og brochuren stadig et vigtigt værktøj i markedsføringen.

TEKST

Når der udarbejdes content, har virksomhedens ”tone off voice” stor betydning. Vi sætter os derfor altid ind i virksomhedens værdier og målgruppe.

 

Det er vigtigt, at vi sammen finder ud af, hvilket budskab I ønsker at sælge, og hvad vi skal overbevise jeres modtagere om. Dette giver os mulighed for at lave et materiale, der skaber interesse og ikke mindst giver modtagerne lyst til at læse, og ikke mindst læse videre.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this