Keydesign logo_hvid

CASE - GENBRUGSSTEN

Komplet marketingprojekt med et fantastisk udbytte

GENBRUGSSTEN 

Genbrugssten renser mursten fra nedrivningsprojekter, der derefter for nyt liv i nye byggeprojekter. Det gælder både totalbyg og de små detaljer i hjemmet. Genbrugssten blev oprettet i 2017 og behandler sten til og fra Jylland.

Vores rolle:

3D VISUALISERING

Vi har for Genbrugssten lavet denne video med 3D visualiseringer, der viser, hvordan de forskellige farver sten udtrykker sig i hjemmet. Videoen er lavet, så kunderne har mulighed for at forestille sig, hvordan de skønne genbrugssten vil se ud hjemme hos dem.

KATALOG

Vi har hjulpet Genbrugssten med at opsætte et katalog, de kan bruge online. Kataloget er også brugt i Genbrugsstens annoncer. Via disse annoncer er der kommet forskellige projektopgaver i land til virksomheden til både privat og erhvervsfolk.

Orangeri

SoMe

SoMe kan utrolig meget, hvilket mange virksomheder tager for givet. På Genbrugsstens sociale medier har vi stået for at lave organisk indhold til at inspirere. Inholdet her er især blevet taget godt i mod på Genbrugsstens LinkedIn profil.

HJEMMESIDE


sæt skub i salget med online marketing

Et tæt samarbejde

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Jeg kan godt lide at Keydesign er en virksomhed, der er nede på jorden. Der er altid plads til small talk, samt Keydesign er en lokal virksomhed, hvor det altid er muligt med en samtale ansigt til ansigt.

Kenn Thuesen

Indehaver, Thuesen Farver & Idéer

Keydesign er et dejligt sted at komme. Vi har altid en god kommunikation, og der bliver på ingen måde snakket ned til en, selvom markedsføring ikke er vores spidskompetence. Alt bliver forklaret i et sprog, som vi kan følge med i og på den måde være en del af processen.

Karsten Kammer

Salgschef, Gøma A/S

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this