For Genbrugssten har vi lavet et helt nyt setup til deres hjemmesiden. Cirkulær økonomi kommer mere og mere op i tiden, og med en ny og gennemført hjemmeside er Genbrugssten blevet mere synlig og søgbar på Google. Derudover har de en helt fantastisk historie at fortælle. Denne fortælling kan man finde på deres hjemmeside, både i form af tekst, men siden indeholder også flotte inspirerende billeder.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Med et ønske om at ramme så mange som muligt, er det ikke nok kun at lave en hjemmeside. Derfor benyttes ligeledes Facebook, Instagram og LinkedIn annoncering. Disse platforme er med til at skabe synlighed og kendskab i markedet til brandet Genbrugssten.

Kunden

Genbrugssten renser mursten fra nedrivningsprojekter, der derefter for nyt liv i nye byggeprojekter. Det gælder både totalbyg og de små detaljer i hjemmet. Genbrugssten blev oprettet i 2017 og behandler sten til og fra Jylland.

Har du lyst til at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.