Keydesign logo_hvid

budskabet der ikke forsvinder

Email marketing

MÅLRETTET EFTER DIN MÅLGRUPPE

Med e-mail marketing kan vi målrette markedsføringen efter netop din målgruppe. Og dit budskab forsvinder ikke med det samme igen, i modsætning til markedsføring på de sociale medier.

Du er garanteret at dine mails bliver modtaget, og du har mulighed for at analysere på dataen. Du kan se, hvor mange der åbner dine mails, hvor mange der bliver reageret på – og af hvem.

På den måde er det muligt at optimere din markedsføring løbende.

PLEJER OG STYRKER RELATIONER

Email marketing er en god måde at skabe top-of-mind, der er med til at pleje og styrke relationerne mellem jer og jeres nyhedsmails modtagere. Med e-mail marketing er du allerede langt nede i konverteringstragten, og på den måde tæt på salg.

Email marketing hos Keydesign

SEGMENTÉR DIN EMAILLISTE

Når du benytter email markedsføring, har du mulighed for at segmentere din emailiste. Her kan du vælge at opdele modtagerne i forskellige segmenter, med hvert deres budskab. På den måde sikrer du, at din virksomhed kun sender relevant indhold ud til brugerne, så de hele tiden finder din virksomhed interessant.

 

I modsætning til Facebook og andre online platforme er din emailkanal din helt egen, og et medie du selv er herre over. Du styrer selv dit budskab, og har på den måde mulighed for at lave en mere direkte og personlig kommunikation med dine modtagere.

MANUELLE ELLER AUTOMATISEREDE MAILS

Der findes to former for e-mailmarketing. Den manuelle form, som benyttes, når der er noget tidsbestemt og aktuelt fra din virksomhed, som vil være interessant for din målgruppe. Så er der de automatiserede mails, som trigges af en specifik handling. Dette kunne være tilmelding til et nyhedsbrev, hvor der modtages samme velkomstmail eller mailflow til alle der tilmelder sig.

 

Den ene form udelukker ikke den anden, og kan med fordel benyttes i en kombination.

 

Vi kan hjælpe din virksomhed med e-mail marketing, og få det gjort på den rigtige måde, så det kan blive en af dine stærkeste digitale markedsføringskanaler. Vi er kreative, vi kan stå for tekstforfatning og vi har kompetencerne indenfor både manuelle og automatiserede Emails.

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this