Keydesign logo_hvid

PROJEKT EGESKOVEN

Markedsføring og 3D visualiseringer til byggeprojekter

EGESKOVEN

Byggeprojekt lige op ad Viborg Plantage igangsat af Innovator i samarbejde med Vestergaard Konstruktion. Egeskoven indeholder 52 rækkehuse til udlejning – alle som moderne dobbelthuse. Fremvisninger sørger Nybolig Viborg for.

Vores rolle:

 • Branding

  Med 52 moderne rækkehuse skal der være en branding, der afspejler det unikke område og de flotte morderne hjem.

 • Grafik

  Grafikken skal sammenspille med brandingen. Vi har derfor lavet logo til projektet i en let og elegant font med et moderne udtryk.

 • Skiltning

  Til en byggeplads skal der selvfølgelig et byggepladsskilt til med nødvendig information.

 • 3D visualisering

  Vi har lavet 3D visualiseringer af området samt husene i samarbejde med Innonvator og Vestergaard Konstruktion.

 • Hjemmeside

  Med en hjemmeside har mulige lejere mulighed for let adgang til bestilling af fremvisninger på Egeskoven. Disse bliver videresendt til Nybolig Viborg, som tager kontakt.

 • Tryksager

  For Innovator har vi lavet prospekter. Disse er blevet uddelt til mulige lejere, så de har mulighed for at læse mere om området i de vante rammer.

 • Online marketing

  Da hjemmeside, Facebook og Instagram var på plads, skulle der gang i online delen - derfor er der igangsat annoncer med fokus på fremvisninger.

 • Målgrupper

  Til online markedsføring skal der selvfølgelig vælges en målgruppe, der er relevant for Egeskoven.

 • SoMe

  For at holde mulige købere og andre opdateret på processen, bliver der lagt opdateringer op på de sociale medier med åbent hus og billeder af området.

 • Fotografering

  Selvom der ikke er meget at tage billeder af på en byggeplads, har vi løbende været forbi med kameraet til at tage billeder af det smukke områdes natur.

 • Video

  Til online markedsføring har vi lavet fede videoer i vores 3D program. Vi har derudover også gjort brug af drone videoer.

 • Drone

  I forbindelse med opdateringer, har vi haft dronen med til at få skønne videoer af området i højder, vi ikke selv kan se.

 • Tekster

  Der er blevet lavet tekster til annoncer, tryksager og hjemmeside.

3D VISUALISERING

Der er lavet forskellige 3D billeder ud fra stregtegninger til at illustrere de fine hjems rammer. Her har vi indrettet hjemmet, så der er en dejlig hjemlig atmosfære.

FØR OG EFTER

Når vi laver 3D visualiseringer, er der taget højde for alt inventar, så farverne stemmer overens med, hvordan det reelt kommer til at se ud. Se f.eks. badeværelset her.

VIDEO

Man kan MEGET med 3D visualiseringer. Vi har blandt andet lavet denne video, der viser et af Egeskovens fine boliger frem på fornemste vis. 

ONLINE MARKETING

Hos Keydesign har vi stået for annoncer på Facebook, Instagram og Google for Egeskoven. Når der arbejdes med annoncer, skal de ramme den rigtige målgruppe. Dette gør vi meget ud af, så alle parter får en succes oplevelse.


En hel identitet bygges fra bunden

Et tæt samarbejde

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Jeg kan godt lide at Keydesign er en virksomhed, der er nede på jorden. Der er altid plads til small talk, samt Keydesign er en lokal virksomhed, hvor det altid er muligt med en samtale ansigt til ansigt.

Kenn Thuesen

Indehaver, Thuesen Farver & Idéer

Keydesign er et dejligt sted at komme. Vi har altid en god kommunikation, og der bliver på ingen måde snakket ned til en, selvom markedsføring ikke er vores spidskompetence. Alt bliver forklaret i et sprog, som vi kan følge med i og på den måde være en del af processen.

Karsten Kammer

Salgschef, Gøma A/S

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this