Keydesign logo_hvid

skab et større overblik

DRONE

SKIL DIG UD FRA KONKURRENTERNE

Har du nogensinde tænk over – hvordan din virksomhed kan skille sig ud fra konkurrenterne? Hvordan du kan præsentere din virksomhed, dine produkter eller noget helt tredje på en helt unik måde? Så har vi et forslag! Hvad med at tage din målgruppe med op i droneperspektiv? Her vil du kunne give dem det store og forkromede overblik – og de vil elske det.

Keydesign Logo

VIS DIT BYGGEPROJEKT

Med droneoptagelser har du mulighed for at skabe et større overblik over dit byggeprojekt. Både hvordan projektet skrider frem, men det giver også, ved større byggeprojekter, muligheden for at dokumentere dit arbejde.

 

Hos Keydesign har vi stor erfaring med at lave droneoptagelser af byggeprojekter. Med droneoptagelser kan vi få alle vinkler med, og samtidig er det et super godt redskab til at forklare processen.

VIS DINE MASKINER FREM

Sælger du produkter som maskiner, hvor det kan være svært at demonstrere, hvad de i virkeligheden kan? Så bør du overveje droneoptagelser. Med dronefilm får du muligheden for at vise dine maskiner frem, når de er i funktion. Uanset hvordan du arbejder med maskinerne, så indfanger dronefilm dem fra alle led og kanter, både stilstående og i bevægelse. På den måde opnås der overblik og forståelse for maskinernes funktionalitet.  

SÆLG FLERE HUSE MED DRONEFILM

Bygger og sælger din virksomhed huse, og vil du som alle andre gerne minimere liggetiden og sælge husene med det samme, de er indflytningsklare. Så er der mange muligheder.

 

Du kan gøre som alle andre og forsøge at sælge husene via billeder og video. Dette kan give dine kunder et godt indblik i, hvordan huset ser ud. Men hvorfor gøre som alle andre? Hvorfor ikke skille dig ud og fremvise hver detalje på huset, og på den måde skabe et mere autentisk indtryk hos køberne?

 

Med droneoptagelser er det ikke kun huset og haven, der kan optages, men også hele området huset er beliggende i. Her kan dine kunder få mange af deres spørgsmål besvaret, uden de skal gøre ret meget selv. Spørgsmål som; hvor tæt husene ligger på hinanden? Er det tæt på skov og natur? Ligger huset tæt på indkøbsmuligheder, institutioner og skole?

 

Med drone kan dine kunder danne sig et indtryk, ikke blot af huset, men af hele området.

VIL DU HØRE MERE OM DRONEOPTAGELSER?

Er du i tvivl, om droneoptagelser vil give mening for din virksomhed? Så kontakt os. Så finder vi tid i kalenderen til en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder din virksomheds behov.

 

Hos Keydesign har vi alt samlet ét sted, og vi hjælper naturligvis også gerne med online markedsføring af dine produkter.

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

SÆLG FLERE HUSE MED DRONEFILM

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this