CE ESTATE

CE Estate har til formål at drifte og udvikle ejendomme – både indenfor det private samt erhverv. Virksomheden holder til i Viborg, og det er også her, de primært har boliger til udlejning.

Hos Keydesign har vi stået for at designe CE Estates online platform, så de via deres nye hjemmeside kan blive synlige for potentielle kunder.

VORES ROLLE

Vores arbejde

Hos Keydesign har vi designet CE Estates hjemmeside med henblik på at skabe synlighed på Google blandt potentielle kunder.

Tanken har været at lave en platform, der er nem og overskuelig, og som giver brugerne lige netop den information, de har brug for samt muligheden for at finde kontaktoplysninger på virksomheden. Derudover er der udarbejdet et simpelt og stilrent Logo Design.

Kunden

CE Estate blev grundlagt tilbage i 2020 af Christian Agerskov Jørgensen og Edmund Pedersen, og er en del af EP Group koncernen. Udover at drifte og udvikle ejendomme beskæftiger virksomheden sig også med projektbyggerier med henblik på salg.

Har du lyst til, at vi skal tale om dit marketingbehov?

Vi har stor erfaring med både online og offline marketing. Så står du med en opgave, og har brug for kompetent rådgivning, så vil vi gerne invitere dig på en kop kaffe og en uforpligtende snak om dine muligheder.