Keydesign logo_hvid

PROJEKT - MØGELPARKEN

Lækre rækkehuse til udlejning med hjælp fra Keydesign

bostad

BOSTAD

BoStad har mere end 10 års erfaring med udlejning af boligejendomme. De går efter høje kvalitetsstandarder til velfungerende hjem og virksomheder for moderne mennesker. Et af disse boligejendomme ligger i Møgelparken i Liseborg Plantage, Viborg.

Vores rolle:

 • Skiltning

  I forbindelse med åbent hus arrangementer samt almindelig awareness er der lavet A-skilte, beachflags, pylon, LED-spot samt byggepladsskilte.

 • Drone

  For at skabe et overblik over byggeområder skal der selvfølgelig laves nogle fantastiske videoer oppe fra højderne.

 • Video

  Dronevideoerne er klippet sammen med klips fra boligerne. Denne samlede video er blevet brugt på sociale medier samt på hjemmesiden som en eyecatcher.

 • Online marketing

  For BoStad har vi i forbindelse med dette projekt stået for online marketing i form af annoncer på Google, Facebook og Instagram.

 • Målgruppe

  For BoStad har vi skulle vælge den helt rette målgruppe eller de helt rette søgeord, så annoncerne bliver målrettet de personer, der bor i Viborg med interesse i udlejning.

3D VISUALISERING

Hos Keydesign har vi i samarbejde med BoStad opbygget 3D visualiseringer ud fra deres plantegninger og ønsker. Disse fotorealistiske billeder benyttes på alle deres platforme såsom hjemmeside, prospekter og naturligvis i annonceringen af deres fantastiske lejeboliger.

PROSPEKT

Når man har været til åbent hus, er det rart at kunne komme hjem med materiale, der kan genopfriske alle de informationer, man får. Derfor udarbejdede vi et prospekt, der med billeder, tekst og en lækker opsætning kunne klarlægge al nødvendig information til den mulige lejer.

FOTOGRAFERING

Med 3D visualiseringer kommer man langt, men den ægte vare kan noget helt specielt. Derfor var vi også ude og tage billeder af de fine omgivelser Møgelparken har at byde på. Disse billeder er blevet brugt på hjemmesiden, prospektet, i annoncer og på sociale medier.

ONLINE MARKETING

For BoStad stod vi med dette projekt for online markedsføring. Vi fik stablet forskellige annoncer på benene på Facebook, Instagram og Google. Når det gælder online markedsføring skal der vælges den helt rette målgruppe eller de helt rette søgeord, så annoncerne dukker op hos de personer, der kan have interesse i udlejning.

bostad marketing


Udlejningsmateriale i høj kvalitet til de rette personer

Et tæt samarbejde

HVAD SIGER VORES KUNDER?

Jeg kan godt lide at Keydesign er en virksomhed, der er nede på jorden. Der er altid plads til small talk, samt Keydesign er en lokal virksomhed, hvor det altid er muligt med en samtale ansigt til ansigt.

Kenn Thuesen

Indehaver, Thuesen Farver & Idéer

Keydesign er et dejligt sted at komme. Vi har altid en god kommunikation, og der bliver på ingen måde snakket ned til en, selvom markedsføring ikke er vores spidskompetence. Alt bliver forklaret i et sprog, som vi kan følge med i og på den måde være en del af processen.

Karsten Kammer

Salgschef, Gøma A/S

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this