Keydesign logo_hvid

Det behøver slet ikke være så svært

alt samlet ét sted

Vi gør det nemt for dig

Har du overvejet, hvor nemt det ville være, hvis din virksomhed havde en hel marketingafdeling, og samtidig kun skulle betale for den, når du har brug for den?


Hos os har du hele paletten indenfor marketing samlet ét sted. Om du har brug for hjælp til markedsføring på de sociale medier, grafik, tryksager, skilte, hjemmeside, finde din målgruppe eller 3D-visualisering, så har vi alle kompetencerne.
Vi har alt samlet ét sted, og gør det NEMT for dig og din virksomhed.


Lad os klare markedsføringen, så du kan fokusere på det du er bedst til – nemlig at drive din virksomhed. Og så er vi er fleksible og hjælper, når du har brug for det.


Det kalder vi – marketing med mening.

 

DEN RETTE LØSNING FOR DIN VIRKSOMHED

Er du en nyopstartet eller mindre virksomhed, kender du behovet for at opnå kendskab til din virksomhed og dine produkter. Økonomisk kan det være svært at ansætte din helt egen marketingafdeling. Har du ikke selv arbejdet med marketing før, kan det være en jungle at finde rundt i, og du vil komme til at begå utallige fejl. Dette er tidskrævende, og forsinker vækstrejsen for din virksomhed. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har alle kompetencer samlet et sted, og har gennem tiden lavet vores fejl – og lært af dem.

 

Vi ved, at virksomheder ikke er ens, og at det er meget forskelligt hvilke metoder og platforme, der fungerer bedst for den enkelte virksomhed. Derfor sætter vi os grundigt ind i din virksomhed og dine produkter, og kan først dér sige, hvad vi tænker, vil fungere for dig. Rammer vi ved siden af første gang, eller ændrer markedet sig, er det ikke noget problem. Vi har flere forskellige kompetencer i huset, som alle er kreative og kommer med nye muligheder i forhold til markedsføringen af din virksomhed.

Keydesign Logo

BETAL NÅR DU HAR BRUG FOR DET

Din virksomhed oplever sikkert, som mange andre virksomheder, sæsonudsving gennem året. Nogle måneder er der fuld knald på. Fødselsdagskampagner skal udsendes, der skal sælges huse eller reklameres op til Black Friday. Mens andre måneder er der næsten ikke noget at rive i, da din målgruppe har tankerne et helt andet sted.

 

Oplever du disse sæsonudsving i din virksomhed, kan det være dyrt at have flere marketingmedarbejdere på lønningslisten. Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos os betaler du kun for de timer, du har brug for, og slipper på den måde for at dele dine opgaver ud til forskellige firmaer. Vi har en hel liste med ydelser, du kan vælge imellem, der gør det muligt for dig og din virksomhed at samle al marketing et sted.

LAD OS HJÆLPE DIN VIRKSOMHED

Vi har ALT samlet ét sted, og sammen finder vi ud af, hvad der er den rette løsning for dig og din virksomhed. Kontakt os allerede i dag, så vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at vækste. 

KONTAKT OS

Har du et spørgsmål eller et projekt du gerne vil have rådgivning til, så er vi klar til at hjælpe dig

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this