Cart

SOCIALE MEDIER

Vi skaber og varetager din sociale identitet

Ideelt set er det dig selv der står for at administrere virksomhedens profil på diverse sociale medier (Facebook, LinkedIn, Instagram mv.), men det er der bare sjældent tid til, hvis det skal gøres ordentligt.

Brug tiden rigtigt. Lad Keydesign klare håndteringen af din social media marketing (SoMe). Du er den der giver input og svarer på spørgsmål, og så sørger vi for alt det praktiske. På den måde er det dine budskaber og værdier der skinner igennem til både nuværende kunder og kommende kunder.

For at SoMe tiltrækker forbrugerne, skal indholdet være relevant og sætte forbrugerens behov i centrum. Tag udgangspunkt i din egen markedsposition!. Har du det billigste produkt? yder du den bedste service? eller er dit produkt af meget høj kvalitet? Husk, at din måde at positionere dig på markedet skal skinne igennem på dine indlæg, altså din SoMe markedsføring.


Lad os hjælpe dig på vej!

onsdag, 19. april 2017

Hvorfor

Det er vigtigt at bruge sin tid rigtigt. Har du tid til at udvikle og håndtere din egen markedsføring? Lad klare det, så du kan bruge tiden på det du er god til!

Hvordan

Som din eksterne marketingafdeling hjælper vi dig med at lave en markedsføringsstrategien, således at du rammer din målgruppe på den helt rigtige måde

Hvem

Keydesign arbejder med hele paletten inden for markedsføring, såsom strategi, branding, grafiske opgaver, 3D visualisering og tryksager. En komplet samarbejdspartner