Cart

MARKEDSFØRING & BRANDING

Keydesign er din eksterne marketingafdeling

Vi hjælper med at lave din markedsførings-strategi, så du rammer din målgruppe og prioriterer indsatsen rigtigt. Med vores store og alsidige erfaring sørger vi for at få mest muligt markedsføring ud af dit budget.

Branding af din virksomhed er en oplagt mulighed for at vise, hvad din virksomhed kan tilbyde og står for. Sammen finder vi kerneværdierne hos din målgruppe samt din egen virksomhed – ud fra det laver vi en målrettet og effektiv branding strategi som rammer plet hos målgruppen.

”What you see is what you get”

Hvis man sender et visuelt budskab som ikke stemmer overens med firmaets værdier, så er det desværre det indtryk og den følelse man efterlader kunden med. Den visuelle identitet er yderst vigtig for at fremstå som troværdig, professionel og kompetent leverandør.

onsdag, 19. april 2017

Hvorfor

Det er vigtigt at bruge sin tid rigtigt. Har du tid til at udvikle og håndtere din egen markedsføring? Lad klare det, så du kan bruge tiden på det du er god til!

Hvordan

Som din eksterne marketingafdeling hjælper vi dig med at lave en markedsføringsstrategien, således at du rammer din målgruppe på den helt rigtige måde

Hvem

Keydesign arbejder med hele paletten inden for markedsføring, såsom strategi, branding, grafiske opgaver, 3D visualisering og tryksager. En komplet samarbejdspartner